Logo BRENDEL
Divat az Ön arcának

A formák, színek és a dizájn kombinációja, mint egy tökéletes divat kiegészítő. Az új Brendel szemüveg kollekció – tükrödőzése a női divat trendek, a német hagyomány és professzionalitásnak – fedezze fel Ön is.

Az új Brendel kollekció a világhírű sztájliszták közreműködésével jött létre, a nemzetközi divatbemutatók által inspirálva. Kihangsúlyozza a természetes női szépséget.

A Brendel szemüvegkeretek tapasztalt hölgyek által vannak tervezve és gyártva. Éppen ezért ezek a tökéletes divat kiegészítők kielégítik a legigényesebb vevőket is.

BRENDEL EYEWEAR style
BRENDEL EYEWEAR style

ÍGÉRETÜNK

A nők által inspirált női divatszemüvegeket elismert divattervezők, stílustanácsadók és sminkesek munkája ihlette.

CÉLCSOPORTUNK

Magabiztos, divatorientált nők, akik szemüvegük kiválasztásával is szeretnék hangsúlyozni vonzerejüket és egyediségüket.

JELLEGZETESSÉGEK

A BRENDEL szemüveg ötvözi a nemzetközi női divat jelenlegi trendjeit a bevett német szemüveggyártás hagyományaival. Az anyag megválasztása, a kialakítás és kivitelezés minősége lehetővé teszi a lehető legmagasabb igények kielégítését a tökéletes megjelenés és a maximális kényelem érdekében. A BRENDEL márka ötvözi a női stílusok sokszínűségét a kiváló minőségű szemüvegmodellek széles választéka mellett, amelyek közös jellemzője: az egyedi stílus.

POZICIONÁLÁS

A komoly célszerű kialakítástól kezdve a játékos nőiességen át a hangsúlyos eleganciáig a BRENDEL szemüveg a női stílusok teljes választékát kínálja. Ennek köszönhetően a BRENDEL szemüveg mindig tökéletes kiegészítője viselője személyiségének. 

A MÁRKA TÖRTÉNETE

Az 1901-ben alapított BRENDEL szemüvegmárkát az Eschenbach cég 2002-ben vásárolta meg. Eredetileg a kiváló minőségű női szemüvegkeretek szegmensének bővítésére tervezték, de a márka gyorsan fejlődött, és az egyik legsikeresebb lett az Eschenbach portfóliójában. Míg a BRENDEL szemüvegek eleinte főleg a hírességeket célozták meg, manapság elsősorban tervezők és sminkesek befolyásolják a márka megjelenését - ez inspirálta a modern BRENDEL szemüvegeket, amelyek 100% -ban megfelelnek a modern nők modern trendjeinek és stílusának. A legújabb BRENDEL kollekció kimagasló formaterveinek sorával ismét megragadja a nőiesség sokszínűségét.

BRENDEL EYEWEAR style